‘No dreamer is ever too small. No dream is ever too big’

SharedWorld is een sociale onderneming. Als sociale onderneming hebben we een maatschappelijke missie. We bieden onze diensten, de journeys en stories aan en dat is ons verdienmodel. Geld verdienen is echter niet ons hoofddoel. We willen een maatschappelijke meerwaarde creëren.

Onze missie is een grotere maatschappelijke waarde en bewustwording van bedrijven, insluiting van maatschappelijke organisaties en hun doelgroepen in onze samenleving, en meer begrip van individuen voor de ander die zo ver van je af lijkt te staan.

Onze aanpak is het verbinden bedrijven en maatschappelijke organisaties. Vanuit de gedachte dat deze werelden die zo verschillend lijken, en dat soms ook zijn, elkaar veel kunnen brengen door elkaar te ontmoeten en samen te werken.

Onze meerwaarde is dat het iedereen iets oplevert. Door uit de eigen wereld, uit de bestaande structuren, te stappen: een hernieuwde kennismaking met jezelf, een frisse blik en nieuwe inspiratie, een andere kijk op problemen en mogelijkheden.

Onze ervaring is ruim en divers. We hebben ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van journeys, in Nederland en in het buitenland, en 20 jaar ervaring in communicatie en storytelling.

Meer weten over onze ervaring? Neem dan contact met ons op.